stay_current_portrait 032 957 802 (от 09.00 до 17.00 ч.) email office@maystora.bg Вход

КЛЮЧАРСКИ УСЛУГИНезависимо дали имате ключалка, която се нуждае от поправка или счупена, която трябва да бъде сменена, надеждния ключар може да Ви помогне да се почувствате сигурни отново.

Каквато и да е работата, от която се нуждаете, е важно да намерите подходящия майстор, който да я извърши.

Ето и важните стъпки, които да изминете, за да намерите това, което търсите:

  1. Разберете дали имат нужния опит
  2. Уверете се, че цените са ясно дефинирани
  3. Проверете дали използват качествени продукти

Спазването на тези указания ще Ви помогне лесно да се ориентирате.Разберете дали имат нужния опит

Всеки може да закупи набор от инструменти и да започне да работи като ключар - няма правни разпоредби, които да забранят това, нито задължителна квалификация, нито се налага регистрация в държавен или професионален списък.

Ако търговецът има опит, той може да покаже своите умения. Много ключари ще имат удостоверения или дипломи, придобити докато са чиракували при някой майстор. Един прост начин да се прецени техният опит, е да се чете обратна връзка за работа им на сайт като Майстора-бг, който позволява на предишните клиенти да оставят мнение на опита си с търговеца. Ако наемете ключар за голям обект, като например да монтаж на ключалките на всички врати и прозорци, може да помолите да Ви свърже с предишни клиенти, които могат да дадат препоръка.Уверете се, че цените са ясно дефинирани

Повечето ключарски обекти са сравнително малки и обикновено не се нуждаят от офериране. Заслужава си да поискате приблизителни оценки, за да получите цифри, когато договаряте работа, и да сравнявате цените, особено когато става въпрос за доставка на нови брави. Един добър ключар трябва да бъде прозрачен за това колко ще струва работата му. Той трябва да обяви ясно всички такси, които би могъл да начисли, ако са такси за аварийни ситуации. Ако работата е насрочена предварително, тогава не трябва да се изисква допълнителна такса. Не забравяйте да проверите за всички допълнителни евентуални разходи, като цената за направа и доставка на резервни комплекти ключове и да се сте договорили на цената предварително.Проверете дали използват качествени продукти:

Най-лесният начин да сте сигурен, че получавате качествени ключалки е да търсите ключалки, отговарящи на стандартите и в оригиналните си опаковки.